Social media adverteren voor Uitzendbureaus

De krappe arbeidsmarkt zorgt ervoor dat je steeds moeilijker talent kan vinden. 80% van de beroepsbevolking is latent werkzoekend en gaat dus niet actief op zoek naar een baan. Met de kracht van social media kun je dit overgrote deel van de beroepsbevolking alsnog bereiken. Met behulp van aansprekende content en advertentiestrategieën maken we van social media jouw eigen vacaturebank.

 

Veel uitzendbureaus zetten nu nog de welbekende jobboards in om nieuwe kandidaten te vinden. 80% van de werkzoekenden gaat niet actief op zoek naar een baan. Alleen vacatures op jobboards verspreiden is daarom niet meer voldoende om de ideale kandidaten te bereiken. Door te adverteren op social media kun jij de latent werkzoekenden bereiken en meer kandidaten vinden.

Whitelabel recruitment marketing

Naast campagnes voor jouw eigen uitzendbureau kunnen we ook campagnes inrichten voor jouw opdrachtgevers. Wij fungeren als jouw persoonlijke marketingpartner. Op deze manier kun jij recruitment marketing toevoegen aan jouw lijst van diensten en jouw opdrachtgevers nog beter voorzien van talent.

Vergroot jouw omzet

Advertising campagnes op social media zorgen ervoor dat jij jouw vacatures sneller gevuld krijgt. Jouw uitzendbureau kan hierdoor meer mensen plaatsen in een kortere tijd, wat uiteindelijk leidt tot een stijging in omzet.

Bereik je doelgroep

Met gerichte advertenties is het mogelijk om via social media exact te personen te bereiken die jij wilt bereiken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar operators in de regio Nijmegen dan is het heel goed mogelijk om met behulp van specifieke targeting deze doelgroep te bereiken.

Meer naamsbekendheid

Naast het vinden van nieuwe kandidaten vergroot je ook jouw naamsbekendheid. De socialmediagebruiker ziet jouw vacature dadelijk op hun tijdlijn staan. Misschien zijn ze niet geïnteresseerd in de desbetreffende vacature. Maar je blijft zo wel top-of-mind.

Versterk je positionering

Positioneer jezelf als een aantrekkelijke uitzendorganisatie. Je bent voortdurend zichtbaar bij jouw potentiële kandidaten. Zet jouw employer brand zo neer dat de kandidaten niet anders willen dan voor jou werken.

Vertel ons over jouw project

Laat ons je helpen met werven via advertising op social media

Neem vandaag nog contact op om de perfecte kandidaten te vinden

Testimonials