Werven via social media voor directe opdrachtgevers

Binnen de krappe arbeidsmarkt is het steeds moeilijker om talent te vinden. 80% van de beroepsbevolking gaat niet op zoek naar een baan en is te omschrijven als latent werkzoekend. Met de kracht van adverteren op social media kun je dit percentage alsnog bereiken. Met behulp van advertentiestrategieën en aansprekende content maken we van social media jouw eigen vacaturebank.

 

Veel bedrijven zetten jobboards in of gebruiken Google Ads werknemers te vinden.  80% van de beroepsbevolking gaat niet actief op zoek, wat betekent dat je met de traditionele vorm van werven, maar 2/10e van de beroepsbevolking bereikt. Je zult daarom nieuwe vormen van werven en recruitment moeten inzetten om je ideale kandidaat te bereiken. Door te adverteren op social media, bereik jij de gehele beroepsbevolking en vergroot jij de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Kandidaat op eigen payroll

Je betaalt alleen voor de uitvoer van marketingactiviteiten en de content. Wij voeren de gehele campagne voor jou uit. Bij ons betaal je dus geen uitzendtarief of een bedrag per indiensttreding. Of je nu 1 persoon plaatst of 10, de investering blijft hetzelfde. Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor de kosten vele malen lager zijn dan bij een recruitment- of uitzendbureau.

Vergroot jouw omzet

Advertising campagnes op social media zorgen ervoor dat jij jouw vacatures sneller vervuld krijgt. Jouw bedrijf kan hierdoor meer mensen plaatsen in een kortere tijd, wat uiteindelijk leidt tot een stijging in omzet.

Bereik je doelgroep

Met gerichte advertenties is het mogelijk om via social media exact te personen te bereiken die jij wilt bereiken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar magazijnmedewerkers in de regio Nijmegen dan is het heel goed mogelijk om met behulp van specifieke targeting deze doelgroep te bereiken.

Meer naamsbekendheid

Naast het vinden van nieuwe kandidaten vergroot je ook jouw naamsbekendheid. De socialmediagebruiker ziet jouw vacature dadelijk op hun tijdlijn staan. Misschien reageren ze niet op de desbetreffende vacature. Maar je blijft zo wel top-of-mind.

Versterk je positionering

Positioneer jezelf als een aantrekkelijk opdrachtgever. Je bent voortdurend zichtbaar bij jouw potentiële kandidaten. Zet jouw employer brand zo neer dat de kandidaten niet anders willen dan voor jou werken.

Vertel ons over jouw project

Laat ons je helpen met werven via advertising op social media

Neem vandaag nog contact op om de perfecte kandidaten te vinden

Testimonials